Tuesday, 6 September 2011

Sedar Diri



Adakalanya, kita perlu pandang ke cermin dan jerit 'sedar diri' kuat-kuat. Percayalah, Mitsubishi tak pernah pun keluarkan kereta Wira dan Lancer itu bukannya Proton yang buat. Yang Wira tetap lah Wira, selamanya.

10 comments:

Daus said...

same la kite.. aku pon nyampah ngan org x sedar diri camni.. Kancil tetap kancil, xyah nak perasan Daihatsu Mira, LOL

chiah_ismile said...

dorg ni xde mata agknye..da tntu wira ngn lancer 2 len~xsedo dri...

Anonymous said...

aku pun ada kete wira, tp takde lah nak tukar wira jadi mitsubishi lancer ke hape ke.
tp, aku tak kesah plak dgn org nk tukar kete wira dorang jd ferrari sekalipun. dia punya suka la kn..
org kata, mulakn dgn angan2, bru timbul usaha.. angan2 tu kan impian.. bior la dorg. tpaku plg menyampahdgn org yg suka sebok2 dn merendah2kn impian org yg nak tukar kete dorang ni. mc org sebok yg takde keje plak kn..kekeke :) sapa mkn cili terasa la pedasnya yer :D

Faiz Tapit said...

komen awak ni takleh panjang lagi ke?

SoutulMujahid said...

ha tapit... kan dah kena... ngahahahaha. padan muka hang

Heidi Shafiq said...

bese la melayu kuar duit sikit tp nk pulangan berlambak2..

cici tembikai said...

hahaha kelakar. ada yg smart, haruslah smart , WajaLution lah apa lah. tapi kalau wira nak modify macam tak kena =)

Myvitrd said...

setiap orang ada cita rasa sendiri.. tak perlulah nak jerit kuat2.. mungkin org tu tak mampu nak beli Mitsubishi tapi dapat modify & promote jenama Mitsubishi pon jadilah..

Masing2 punya minat..

Cik Mon Kiera said...

berangan tak salah, jangan realisasikan.

Anonymous said...

Jgn realisasikan? Bodoh sangat statement tu. Serupa je kes pakai make up. Muka sebijik rosmah, tapi pakai make up dua inci konon konon nak bagi nampak mcm kpop bagai. Bukan modify muka ke? Kbai.