Wednesday, 17 August 2011

Tak Bangun

Bila tengah puasa, aku selalu sahur banyak-banyak dengan harapan tak mudah tewas di siang hari. Nasik tu kalau boleh kena kasi 2 pinggan kurang-kurang. Sekali dengan milo panas untuk menceriakan waktu bersahur. Ceria dia boleh kata macam budak yang baru darjah dua tapi dah pandai eja 'akuarium' dengan betul. Kalau takde milo panas, mau nya tak ceria aku. Mesti rasa sugul dan macam orang baru mati kucing je.


Aktiviti lepas sahur pulak mesti bukak laptop, main game sedas dua dulu. Pastu online. Online ni penting pasal nak kena tunjuk kat semua orang yang aku ni bangun sahur. Ni trend masa kini remaja-remaja kita. Sape yang tak online masa sahur tu, memang sah lah dia tak bangun lagi, ye dak?

5 comments:

Saddila said...

haha sentil . ade pulak mcm tuu .

Yuyu Musa said...

haha.komen entry org time sahur jgk mnunjukkan sy bangun sahur.sekian.hik3

Ayeem Jemain said...

saye dah bangun!

Heidi Shafiq said...

ni first time ko bgn sahur ke?

Mr. Chicken said...

sampai macam tu skali...o_O