Tuesday, 31 May 2011

Faiz Tapit

Tadi aku bukak blog aku ni. Tiba-tiba je ramai yang tengah baca. Terkejut nokk. Rupa-rupanya Faiz Tapit yang promote blog aku ni. Terharu gila lah wei. Aku ni dah lah blogger newbie. Sebenarnya aku memang dah lama dah baca Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau tu. Memang aku peminat dia nombor satu lah! 


Taw-taw je semalam dia dah tukar header baru. Ada lembu tengah makan rumput. Gerak-gerak lagi tu beb. Entah bila muka Amir kat header aku tu nak gerak-gerak hah? Entahlah. 

14 comments:

Ayeem Jemain said...

ko nak mampos ke apa?

Karim Gonjol said...

wah, abang ayeem ayam pun komen kat blog ai yg newbie ni. terharu sgguh

tengku imran akasya said...

x nak follow ker blog aku..asyik aku follow blog ko hehe :)

SoutulMujahid said...

aku gigit paler ko!

Naddia said...

hai hot and dangerous!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hahaha..poyo..poyo..style lah header lu...rasa nak cubit2 je..

Faiz Tapit said...

hai babe.
lets get some space together

Siti Mashitah Saidin said...

header tuh cantek.. betei... gua x tipu..

yuyu musa said...

hai.sy newbie....


wow!!FAIZ TAPIT pon komen blog awok jgk??perghhhhh!!hebak!!!

haha said...

was here. and yes, sebab link si faiz tapit.

worth it.

budaksetan said...

haha, karim gonjol ni mesti hensem macam tapit*tangan didada mata keatas

Faiz Tapit said...

eh, mestilah

fairuz said...

eh aku nak komen same macam ayeem komen. jadahh haha

Terbelog said...

karim kiram kirim salam..