Friday, 27 May 2011

Kisah Sperma

Dah siang. Bangun-bangun je terus bukak laptop. Gosok gigi ke mandi ke tu terpaksa ditangguhkan dulu. Apa-apa hal mesti kena bukak laptop jugak. Mesti. Kalau tak bukak, rasa macam bukan manusia je. Mungkin macam sperma. Yelah, sperma kan lepak dalam telor je. Mana ada laptop dalam telor. Patutnya bidalan 'seperti katak di bawah tempurung' tu patut ditukar kepada 'seperti sperma di dalam kerandut'. Lol, lol, lol.


Bila dah bukak laptop tu, terus je konek kat internet. Macam biasa, bukak facebook dulu. Twitter ke menatang haram yang lain aku takde pun. Tak sangka rupanya aku ni pun macam sperma di dalam kerandut. Bukak facebook je takde notification langsung pun. Sedih gila. Takde awek pun nak kat aku. 


Bila dah sedih, terus aku bukak website lain. Slow kan volume, kunci pintu, pandang kiri kanan. 


Akhirnya aku bahagia. 

4 comments:

farahdafghi said...

Perumpamaan yang auwh-some! ;p

Karim Gonjol said...

wah, awek cantik komen lagi.

terima kasih

farhanna said...

HAHAHAH , notification mcm ni

" Polan Polan posted in Kelan Polan Pondan - 3 minutes ago "

pon takde ke ? sebab selalunya notification camni la yang memang sentiasa ada untuk semua user fb -.-

muhamadsufian89 said...

bila kau dah bukak website lain tu jadi bidalan 'seperti sperma dapat ovum' dia lebih kurang macam 'seperti kera dapat bunga' jugak la. haha